Власов Юрій Володимирович

Власов Юрій Володимирович
3 липня 2021 року спільнота судномодельного спорту України понесла важку втрату – на 76 році життя помер майстер спорту України міжнародного класу, суддя міжнародної категорії в класах “FSR” Власов Юрій Володимирович (м.Київ).

Власов Юрій Володимирович (15.03.1946-03.07.2021) – відомий в Україні, країнах колишнього СРСР і Європи спортсмен, тренер і ентузіаст судномодельного спорту в класах “FSR”, неодноразовий переможець і призер змагань в Україні, колишньому СРСР та різних міжнародних змагань.

Власов Ю.В. один із засновників Федерації судномоделізму і судномодельного спорту України, про що говорить його національний реєстраційний номер UKR- 01, а також багаторічний лідер секції “FSR”.

Юрій Власов був фанат гоночних моделей секції “FSR” і помер під час Чемпіонату України, фактично на стартовому містку ………

Прощання з Юрієм Володимировичем Власовим пройде у вівторок, 6 липня 2021 року об 11:00 годині на Лісовому кладовищі м.Києва. вулиця Крайня

5168 7422 1124 5448 – номер банківської карти Приватбанку Власова Дмитра Юрійовича (син). Бажаючі можуть надати посильну допомогу родині Юрія Володимировича.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *