Друзі та колеги!

Нашому спільному другові Кисілю Василю необхідна допомога. У нього діагностували рідкісне захворювання, гранутолематоз Вегенера. Це аутоімунне захворювання, яке без адекватного лікування призводить до смертельного результату.

Так вийшло, що захворів він восени минулого року, думав просте ГРЗ, але ситуація почала стрімко погіршуватися. Василь із якоїсь причини не зміг розповісти про свій стан. Сильно ослаб, втомився морально та фізично боротися із хворобою. Завдяки друзям удалося тимчасово стабілізувати його стан, витягти з тієї прірви, куди він стрімко падав. Але на той момент ми не знали його діагноз, і не було можливості проводити діагностику. Була підозра на онкологію, туберкульоз та, можливо, щось аутоімунне.

Після покращення фізичного стану ми почали активно шукати діагноз. Пройшли дослідження у Національному інституті раку, Національному інституті фтизіатрії та пульмонології. Готувалися до діагностичної операції, але тяжкість стану не дозволила її провести через високий ризик того, що Василь не перенесе цю операцію. І все ж таки завдяки досвіду лікарів вдалося поставити діагноз. Це складна, рідкісна хвороба. Але вона виліковна, хай і не так просто.

Наразі Василь проходить курс лікування на стаціонарі ревматологічного відділення в Олександрівській клінічній лікарні м. Києва.

Для курсу лікування йому необхідно придбати дорогі ліки. Тільки на ці ліки зараз ми збираємо 50 тис. грн.

Ми звертаємося до всіх друзів, моделістів і просто співчуваючих людей про допомогу зібрати необхідні кошти. Лихо може прийти до кожної людини, сьогодні вона прийшла до Василя і без нас він не впорається.

Допомогу можна надсилати на картку Приватбанку 5168 7451 2755 2427 Кисіль Василь Миколайович

Щиро дякуємо за допомогу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *